Concept-(1-6)

LÆS HELE VEJLEDNINGEN IGENNEM MIN. 1-2 GANGE FØR DU STARTER.


1. Hjelmen skilles forsigtigt ad og foret løsnes fra sidestykkerne hvor højtalerne skal sidde (foret løsnes fra den side der vender ind i hjelmen).
2. Da bøjlemikrofonen skal monteres i venstre sidestykke, afmonterse det sorte plastik FORSIGTIGT fra flamingoen. 
3. I venstre sidestykke skæres en rille i flamingoen som så fores med varmebestandigt lærredstape ( til bøjlemikrofonen, se billede).
4. Rille skal være dyb nok til at bøjlemikrofonen ikke kommer i karambolage med det sorte plastikbeslag når det igen limes henover.
5. En god varmelim bruges til at fiksere bøjlen og det hele afdækkes igen med varmebestandigt lærredstape (husk at glatte evt. limpukler ud).

Concept-(7-12) (1)

1. Et lille hak skæres ud i det sorte plastikbeslag (til mikrofongennemføring). Derefter fikseres det til flamingoen med varmelim (vær omhyggelig med placeringen).
2. Placer højtaleren lidt under hvor Schubert har antydet en fordybning til højtaleren (se billede - KUN højre side).
3. Skær forsigtig rundt om højtaleren med en skalpel. PAS PÅ du ikke skærer ind i tilledningerne og ikke dybere end højtaleren akkurat kan forsænkes i flamingoen.
4. Højtalerens tilledning føres bagud og sikres med lærredstape. 
5. Til sidst fikseres højtaleren med en god varmelim KUN midt på magneten og foret montres igen hen over skummet (brug hvis nødvendig dobbelklæbende tape).
9. I nakke-/kravepolstringen laves hul til stik gennemførsel og stikledningen føres under bøjlen i venstre hjelmside (se billede).

Concept-(13-18) (1)

1. Hjelmstik/ledning monteres igennem nakke-/kravepolstringen og fikseres med varmelim på indersiden af hjelmskalden. Den varme lim glattes ud langs den sorte del af ledningen og dækkes af med varmebestandig lærredstape.
2. Sidestykkerne forbindes til hjelmens "ledningsnet" og samlingerne (de små stikforbindelser) sikres/tapes med lærredstape.
3. Ledning fra højre sidestykke (højtaler) føres langs nakkepatiet mellem hjelmskal og polstring.
4. De små stikforbindelser og ledninger fikseres med lærredstape efter behov på flamingo/hjelminderskal. Hvor det er nødvendig forsænkes de små stikforbindelser i flamingoen og fikseres med lærredstape.
5. Det lille print fra mikrofonen skal forsænkes i venstre flamingosidestykke og sikres med lærredstape.
6. Hjelmen samles og bøjlemikrofonen bøjes til et blødt "S" så hjelmklappen ikke går imod bøjlen (se billeder).


Her er den færdige Schubert Concept- / baehr-hjelm.

Concept-(19-22) (1)

Udgiveren af dette websted fralægger sig ethvert ansvar for personer, mc, udstyr m.m., der skulle blive beskadiget som følge af, at rådene fra dette websted er blevet benyttet.

Der gives ingen garantier for, at rådene på dette websted er korrekte.

Topsælgere