Hej Jacob,

Helt ok og selv tak for handlen – jeg havde en fin tur hjem ad den gamle hovedvej 170, og med langt mindre ”brummen i rumpen” end på turen til Sønderborg ;-)

Med venlig hilsen
Lars K.
7100 Vejle

----------------------------------------------------------------------------------------
Hei Jacob.

Nå har sesongen endelig begynt her i nord også. Jeg har nettopp hatt en lengre tur på drøyt 100 mil på noen dager rundt omkring i Sør-Norge og har fått prøvd mitt nye sete. Jeg er meget godt fornøyd! Det er en fryd å sitte på og en pryd å se på! Det er uten tvil den beste investeringen jeg har gjort på motorsykkelen.

Med ønsker om en god sommer!
Jeg har lagt ved et bilde for å vise hvordan setet tar seg ut ferdig montert.
Med hilsen

Bård L.
Røros, Norge

----------------------------------------------------------------------------------------

Topsælgere