Populær

Black-Line - ACTIVE

Fra: baehr

Ring for pris
+45 28302310

Prisen er kr. 3495,- incl. moms. For tiden er betalingsmodulet på websiden ude af drift. Der afregnes via MobilePay (Ring eller skriv for yderligere info hvis du er i tvivl).

Black-Line ACTIVE med stemmestyring.

Model/varenr.: LCS-06-01

ACTIVE – kompakt kvalitet.

Hvis du fortrækker landevejen frem for motorvej, musik i stereo frem for avancerede regulerings funktioner og kan nøjes med mulighed for tilslutning af et eksternt apparat – går du ikke fejl af et baehr ACTIVE samtaleanlæg.

Baehr ACTIVE anlægget er den ideelle rejseledsager til weekend ture. Nyd roen undervejs, mens du stadig kan kontaktes via mobilen.

Ekstrem kompakt bygget, men stadig integreret med de vigtigste funktioner, et moderne samtaleanlæg bør indeholde.

Tale-automatikken forebygger generende vindstøj, når man ikke snakker sammen. Ringer mobiltelefonen eller hvis navigationssystemets stemmevejledning melder sig, reguleres musikken automatisk i baggrunden.

Et fint anlæg til alle, der ikke skal på de store ture og derfor ikke behøver resurserne fra de store baehr anlæg.

 Systemdiagram Black-Line ACTIVE

Tekniske funktioner & egenskaber.

1. Til indbygning i mc.
2. Stænktæt plast-hus.
3. Stænktætte stik forbindelser.
4. God samtaleforståelse op til 150km/h.
5. God tale-lydstyrke dynamik.
6. Intelligent audio indgang.
7. Audio-signal-forstærkning.
8. 100% betjeningsfri.
9. 1 universal indgang mono in/out, tilpasning af udgangssignal.
10. Individuel tilpasning af mikrofonlydstyrke til hver enkelt hjelm.
11. Tale-automatik.
12. Audio-tale-automatik.
13. Tilpasnings-automatik til hver enkelt hjelm via separate målinger og individuelle indstillinger.
 
Hvad er der i kassen?

1stk. styremodul SGS-14-01 
1stk. installationsledning til hjelmtilslutning(0,5m) VKL-07-01. 
1stk. installationsledning til hjelmtilslutning(1,5m) VKL-07-03.
2stk. spiral-ledning til hjelmtilslutning SPK-01-XX.
2stk. standard hjelmindbygningssæt HES-01-XX.
1stk. montagekitpose til BASIC SL, ACTIVE 
1stk. 12V stømledning (alle anlæg) med hvid 2-polet power stik BAV-01-00.
Indbygning og montagevejledning på dansk.
 
Funktionsbeskrivelse af baehr ACTIVE

Når hjelmindbygning og montagen på motorcyklen er afsluttet, kan du nu starte ud med din første prøvetur. Start med at montere spiralledningen i stikket på hjelmen, inden du tager denne på hovedet. Sæt dig op på motorcyklen og tilslut den anden ende af spiralledningen til motorcyklen 1). Din bagsædepassager gør nøjagtig det samme. Drej tændingsnøglen. Anlægget er tændt med det samme, og du kan snakke med din bagsædepassager. Har du tilsluttet musik (Radio, MP3-Player, Walkmann ….), er denne først fadet ned og forbliver det også, så længe du eller din bagsædepassager snakker 2). Efter begge er færdige med at snakke, reguleres musikken tidsforskudt op til den, af dig indstillede lydstyrke 3). 

Hvis du har tilsluttet et apparat til universalindgangen (mobiltelefon, bike-to-bike eller GPS-navigation...m.m.),
hører du ligeledes f.eks. stemmevejledningen fra GPS-navigationen, umiddelbar efter du har drejet tændingsnøglen. Universalindgangen har en højere prioritet end musikindgangen. Hver gang der f.eks. kommer en vejledning fra GPS-navigationen reguleres musikken ned med det samme 4). Universalindgangen og bagsædepassageren har samme prioritet, dvs. du kan høre begge på en gang. Da bagsædepassageren, lige som dig, kan høre signalerne fra universalindgangen, holder han som regel af sig selv op med at snakke.1) Hvis du, som vi har anbefalet, har anbragt hjelmtilslutningen i midten eller lidt over mod venstre i forhold til kroppen, burde tilslutningsproceduren ikke volde nogen problemer.

2) Hvis musikken reguleres op (fader op) mens man snakker, er mikrofonen for langt væk fra munden, forkert placeret eller du snakker for lavt.

3) Tidsforsinkelsen på 5-10 sekunder er indbygget, så anlægget ikke hele tiden skruer op og ned (fader op og ned) når man lige skal trække vejret eller indlægger en tænkepause. 

4) Hvis musikken ikke reguleres ned hver gang, så skal lydstyrken på det tilsluttede apparat reguleres op f.eks. på navigationen.


 

Der tages forbehold for prisændringer på vores produkter og fejl på vores hjemmeside.